Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Ghid practic de kinetoterapie

Viața Medicală
Dr. Roxana TUDOSE miercuri, 21 martie 2012

   Sinteză a experienţei îndelungate a dnei Elena Engrich, profesor de kinetoterapie, lucrarea KINETOTERAPIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR propune cititorilor o temă extrem de actuală a domeniului medical, aceea a recuperării fizice în bolile cronice. Scrisă într-un stil fluent, clar şi concis, monografia reprezintă o sursă informativă valoroasă, atât pentru specialiştii din domeniul recuperării medicale şi al kinetoterapiei, cât şi pentru pacienţii cu diverse afecţiuni cronice (reumatologice, neurologice, posttraumatice şi oncologice), care urmăresc redobândirea cât mai rapidă şi completă a stării de sănătate fizică şi psihică. (…)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.