Newsflash
Cultură

Femeile şi sănătatea

de Dr. Maria DRAGOTĂ - apr. 6 2015
Femeile şi sănătatea

Sănătatea femeii de la pubertate la menopauză a constituit tema conferinţei desfăşurate la 3 martie, la Palatul Parlamentului, la care au participat reprezentanţi ai Senatului României,  Ministerului Sănătăţii, CNAS, cadre universitare, medici de diferite specialităţi, jurnalişti. Printre subiectele discutate la eveniment – organizat de revista „Politici de sănătate“ – s-au numărat: importanţa şi situaţia actuală din România a programelor de prevenţie a cancerului mamar şi de col uterin, sănătatea sexuală şi reproductivă, infertilitatea cuplului, metode moderne de diagnostic şi tratament ale unor afecţiuni specifice femeilor, abordarea diferită a bolilor în funcţie de gen, femininul normal şi patologic din perspectiva recuperării medicale chirurgia estetică ş.a.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe