Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

Femeile şi sănătatea

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ luni, 6 aprilie 2015

Sănătatea femeii de la pubertate la menopauză a constituit tema conferinţei desfăşurate la 3 martie, la Palatul Parlamentului, la care au participat reprezentanţi ai Senatului României,  Ministerului Sănătăţii, CNAS, cadre universitare, medici de diferite specialităţi, jurnalişti. Printre subiectele discutate la eveniment – organizat de revista „Politici de sănătate“ – s-au numărat: importanţa şi situaţia actuală din România a programelor de prevenţie a cancerului mamar şi de col uterin, sănătatea sexuală şi reproductivă, infertilitatea cuplului, metode moderne de diagnostic şi tratament ale unor afecţiuni specifice femeilor, abordarea diferită a bolilor în funcţie de gen, femininul normal şi patologic din perspectiva recuperării medicale chirurgia estetică ş.a.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC