Newsflash
Cultură

Evenimente culturale pe final de an

de Florentina Ionescu - dec. 24 2021
Evenimente culturale pe final de an

Până la 26 decembrie a.c. are loc Târgul „Fabrica de jucării”, organizat în faţa Centrului Educaţional Exploratorium, zonă care se transformă iarna aceasta în locul de joacă preferat al copiilor.

Târg. Până la 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, are loc târgul simbol al Capitalei: Bucharest Christmas Market, un eveniment care își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului.

Spectacol de teatru. Marţi, 28 decembrie, Teatrul Naţional București vă invită, de la ora 20:00, la spectacolul „Butoiul cu pulbere” de Dejan Dukovski, o comedie neagră despre Balcani.

Spectacol de teatru. Marţi, 28 decembrie, de la ora 20:00, Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din București vă invită la spectacolul „Anonimul veneţian”, cu Ilinca Goia și Ioan Andrei Ionescu.

Film. „West Side Story/ Poveste din cartierul de vest” a avut premiera în cinematografele din România în 10 decembrie. Regizat de Steven
Spielberg, pelicula spune povestea rivalităţilor acerbe din New York-ul
anilor ’50.

WEST-SIDE-STORY

Curs. Fundaţia Calea Victoriei vă invită din 6 ianuarie, de la ora 19:00, în fiecare joi, la un atelier de scriere creativă, în mediul
online, susţinut de Andra Samson. Cursul are cinci întâlniri.

Concert. Opera Naţională București organizează vineri, 7 ianuarie, „Concertul Extraordinar de Anul Nou 2022 - Călătorie muzicală în Viena din La Belle Époque”, de la ora 18:00.

Curs. Fundaţia Calea Victoriei organizează de luni, 10 ianuarie, de la ora 19:00, cursul teoretic „Palatele ştiute şi neştiute ale Bucureştiului”.

Expoziţie. Muzeul Municipiului București vă așteaptă să vizitaţi, la Palatul Suţu din Capitală, expoziţia tematică „Dress Code. Parfum de secol XIX”.

Dress

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe