Newsflash
Cultură

Evenimente culturale decembrie

de Florentina Ionescu - dec. 3 2021
Evenimente culturale decembrie

Cursuri online, un tur de forță prin fimul mut franțuzesc, concerte, târguri de sezon și expoziții îi așteaptă pe bucureșteni la începutul acestei luni să își petreacă timpul liber.

Curs online. Fundaţia Calea Victoriei organizează vineri, 3 decembrie, de la ora 19:00, cursul „Édouard Manet şi Vechii Maeştri”, dedicat iubitorilor artei moderne. Acesta are loc online și este susţinut de Cosmin Ungureanu. Mai multe detalii, aici.

Film. Duminică, 5 decembrie, de la ora 13:30, Cinema „Elvire Popesco” vă invită la evenimentul „Pioniere ale cinematografiei”. Programul din această zi reunește cele mai remarcabile filme mute realizate de una dintre pionierele cinematografiei franceze, Alice Guy. Puteţi vedea 13 scurtmetraje și filmul „La Souriante Madame Beudet”. Detalii pe pagina fb.me/e/lNpHLHCZO.

Concert. Marţi, 7 decembrie, de la ora 19:00, la sala „Elvire Popesco” a Institutului Francez din București va avea loc concertul „Borderline: Jazz dincolo de graniţe”. Vor interpreta trei dintre cei mai reprezentativi muzicieni din jazzul contemporan: Lucian Ban, Louis Sclavis și Moritz Baumgärtner. Biletele se găsesc pe eventbook.ro.

Târg. Roaba de Cultură organizează în perioada 16-19 decembrie „Lavanda Christmas Fair”, un eveniment unde veţi găsi o ofertă variată de cadouri unice. Unde? În parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură (zona restaurantului Pescăruș). Detalii despre programul pieţei volante a cultivatorilor de lavandă găsiţi pe fb.me/e/13QAHiCmO.

lavanda targ de craciun

Concert. Sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18:00, în Quantic are loc concertul de relansare și redescoperire a unui album-emblemă al trupei Sarmalele Reci. Evenimentul este intitulat „Nu uita că ţara te vrea prost!”. În aceeași seară are loc și lansarea albumului pe vinil, care va fi disponibil la Quantic în ziua concertului. Biletele pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro.

Expoziţie. Până la 18 decembrie, la /SAC @ Malmaison (Calea Plevnei nr. 137C, București) puteţi vizita instalaţia performativă în sit real „Izolare într-o serie de stări liminale”. Instalaţia explorează fenomenul izolării conectat cu istoria complexă a clădirii Malmaison, fostă garnizoană militară. Detalii și program de vizitare pe: fb.me/e/1qwkvI9KL.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe