Newsflash
Cultură

Evenimente culturale 28 noiembrie-8 decembrie

de Florentina Ionescu - nov. 26 2021
Evenimente culturale 28 noiembrie-8 decembrie

Vă prezentăm o scurtă selecție a evenimentelor culturale programate în perioada următoare în Capitală.

Spectacol de teatru. Sâmbătă, 27 noiembrie, Teatrul Evreiesc de Stat vă invită să urmăriţi, de la ora 18:00, coproducţia „Alice în Ţara Minunilor”. Biletele sunt disponibile pe www.mystage.ro. Durata: 80 de minute.

Film. Până duminică, 28 noiembrie, puteţi vedea la Cinema Muzeul Ţăranului filmele selecţionate în cadrul Festivalului Filmului Palestinian din România. Biletele se pot cumpăra de pe eventbook.ro.

Târg. Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 10:00, puteţi vizita „Mezanin Market” la Palatul Universul din Capitală. Timp de trei weekenduri consecutive, găsiţi aici bijuterii, produse de design interior, haine pentru copii, cărţi, dulciuri, miere, cosmetice naturale etc.

Spectacol de teatru. Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18:00, Teatrul Elisabeta găzduiește comedia „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, bazată pe textul original al lui Robert Thomas. Biletele se găsesc pe teatrulelisabeta.ro.

capcana pentru un barbat casatorit

Târg. În weekendul 4-5 decembrie, de la ora 10:00 la ora 19:00, Moonbazar organizează un târg de Moș Nicolae pe strada Dumbrava Roșie nr. 2 din București. Veţi găsi aici produse precum bijuterii, accesori, cosmetice naturale, lumânări parfumate etc., cu care să umpleţi ghetuţele celor dragi.

Spectacol de teatru. Duminică, 5 decembrie, de la ora 18:00, Teatrul Nottara din Capitală vă așteaptă la spectacolul „O haită de sfinţi” de Neil LaBute. Regia este semnată de Vlad Zamfirescu. Biletele sunt disponibile pe www.blt.ro. Din distribuţie: Șerban Gomoi, Dan Bordeianu ș.a.

Atelier online. Miercuri, 8 decembrie, Fundaţia Calea Victoriei organizează de la ora 19:00 atelierul online „Arome şi gusturi de Crăciun”, susţinut de Adriana Sohodoleanu. Detalii pe fundatiacaleavictoriei.ro.

Citiți și: Evenimente culturale 13 noiembrie-6 decembrie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe