Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Evenimente culturale 28 noiembrie-8 decembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 26 noiembrie 2021

Vă prezentăm o scurtă selecție a evenimentelor culturale programate în perioada următoare în Capitală.

Spectacol de teatru. Sâmbătă, 27 noiembrie, Teatrul Evreiesc de Stat vă invită să urmăriţi, de la ora 18:00, coproducţia „Alice în Ţara Minunilor”. Biletele sunt disponibile pe www.mystage.ro. Durata: 80 de minute.

Film. Până duminică, 28 noiembrie, puteţi vedea la Cinema Muzeul Ţăranului filmele selecţionate în cadrul Festivalului Filmului Palestinian din România. Biletele se pot cumpăra de pe eventbook.ro.

Târg. Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 10:00, puteţi vizita „ Mezanin Market” la Palatul Universul din Capitală. Timp de trei weekenduri consecutive, găsiţi aici bijuterii, produse de design interior, haine pentru copii, cărţi, dulciuri, miere, cosmetice naturale etc.

Spectacol de teatru. Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18:00, Teatrul Elisabeta găzduiește comedia „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, bazată pe textul original al lui Robert Thomas. Biletele se găsesc pe teatrulelisabeta.ro.

capcana pentru un barbat casatorit

Târg. În weekendul 4-5 decembrie, de la ora 10:00 la ora 19:00, Moonbazar organizează un târg de Moș Nicolae pe strada Dumbrava Roșie nr. 2 din București. Veţi găsi aici produse precum bijuterii, accesori, cosmetice naturale, lumânări parfumate etc., cu care să umpleţi ghetuţele celor dragi.

Spectacol de teatru. Duminică, 5 decembrie, de la ora 18:00, Teatrul Nottara din Capitală vă așteaptă la spectacolul „O haită de sfinţi” de Neil LaBute. Regia este semnată de Vlad Zamfirescu. Biletele sunt disponibile pe www.blt.ro. Din distribuţie: Șerban Gomoi, Dan Bordeianu ș.a.

Atelier online. Miercuri, 8 decembrie, Fundaţia Calea Victoriei organizează de la ora 19:00 atelierul online „Arome şi gusturi de Crăciun”, susţinut de Adriana Sohodoleanu. Detalii pe fundatiacaleavictoriei.ro.

Citiți și: Evenimente culturale 13 noiembrie-6 decembrie

Etichete: Teatrul Evreiesc de Stat cinema muzeul taranului capcana pentru un barbat casatorit Mezanin Market

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.