Newsflash
Cultură

Evenimente culturale

de Florentina Ionescu - mar. 4 2022
Evenimente culturale

Pentru luna martie v-am pregătit câteva recomandări de evenimente extrem de interesante, începând de la spectacole de teatru, premiere cinematografice și până la târguri de primăvară și concerte.

Festival de film.Până duminică, 6 martie, cinefilii pot vedea filme în cadrul Film O’Clock International Festival. Evenimentul revine cu a doua ediție, la Cinema Muzeul Țăranului, și aduce șase filme clasice reprezentative și 12 scurtmetraje recente în competiția internațională. Detalii pe foc-iff.com. Bilete pe eventbook.ro.

Târg. Sâmbătă și duminică, 5-6 martie, în intervalul 10:00-19:00, are loc „Mezanin Market de Primăvară în Cartierul Creativ”. Unde? Pe strada Ion Brezoianu nr. 23-25, la Palatul Universul. Veți găsi la târg creații vestimentare, bijuterii, cosmetice naturale, ceramică și decorațiuni pentru casă, cărți și jucării etc.

Concert. Sâmbătă, 5 martie, de la ora 19:00, în Club Control are loc un concert susținut de Mădălina Pavăl Live Orchestra. Biletele pot fi cumpărate de pe eventbook.ro.

Târg. La Muzeul Național al Țăranului Român din București are loc până duminică, 6 martie, târgul de primăvaă „100 de Tradiții Românești”, un eveniment care promovează meșteșugurile tradiționale și gastronomia românească. Veți găsi aici: ii, vestimentație din lână împâslită, haine din piele naturală, vase de ceramică de la Horezu și Corund ș.a. Intrarea este liberă.

Concert. Marți, 15 martie, de la ora 19:00 îl puteți asculta pe Wolfgang Haffner, un „greu” al jazz-ului european, în concert la Sala Dalles din București. Biletele se pot achiziționa atât online, prin eventbook.ro, cât și de la alte puncte de vânzare din Capitală. Detalii pe fb.me/e/2i26dxGaF.

Film. Fanii lui Smiley îl pot vedea pe artist în filmul „Odată pentru totdeauna” care a avut premiera în cinematografele de la noi în 25 februarie a.c. Pelicula spune povestea unui regizor de succes, Alex (interpretat de Smiley), care se luptă cu depresia, în ciuda succesului în plan profesional. Detalii despre cinematografele în care rulează găsiți pe cinemagia.ro.

Spectacol de teatru. Joi, 10 martie, de la ora 20:00, Teatrul Avangardia vă așteaptă la comedia „TOC TOC”, la Sala Rapsodia. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul teatrului sau de pe platforma Bilet.ro.

teatru TOC TOC avangardia

Spectacol de teatru. Duminică, 13 martie, de la ora 18:30, Teatrul Bulandra vă invită la „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, în regia lui Vlad Cristache. Spectacolul va avea loc la Sala Toma Caragiu. Biletele pot fi cumpărate de pe eventim.ro.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe