Newsflash
Cultură

Evenimente culturale 19 noiembrie

de Florentina Ionescu - nov. 19 2021
Evenimente culturale 19 noiembrie

Spectacol de teatru. Sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 19:00, puteţi vedea la Teatrul Metropolis din Capitală spectacolul „Mă tot duc”, o adaptare după William Shakespeare, Marc Dore etc., cu Oana Pellea și Mihai Gruia Sandu.

Film. Duminică, 21 noiembrie, de la ora 13:00, puteţi vedea un film clasic la Cinema „Elvire Popesco”, în cadrul evenimentului „Hommage à Jean-Paul Belmondo”. Pelicula din această duminică este „L’homme de Rio” („Omul din Rio”).

Film experimental. În perioada 17-21 noiembrie se desfășoară la Cinema „Elvire Popesco”, Cinemateca Eforie și Muzeul Naţional de Artă al României (Sala Auditorium), cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental București (BIEFF). Biletele și abonamentele sunt disponibile pe eventbook.ro/festival/bieff.

Curs online. Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 24 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 19:00, cursul online „De ce şi cum să-l citim pe Cehov?”. Acesta are o componentă practică (analiză pe text) şi una interactivă.

Film biografic. În cinematografele din România a intrat filmul „Regele Richard: Crescând Campioni”. Pelicula urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată intransigent care le-a crescut pe Venus și Serena Williams. Găsiţi pe cinemagia.ro lista cinematografelor în care rulează.

Festival de film. Ediţia din acest an a Festivalului de Film Palestinian din România se desfășoară într-un format hibrid. Astfel, în perioada 25-28 noiembrie, festivalul are loc la Cinema Muzeul Ţăranului. Ulterior, filmele vor putea fi văzute de publicul bucureștean în mediul online, între 2 și 5 decembrie, pe platforma Eventbook.

Curs online. Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 7 decembrie, în fiecare marţi, de la ora 19:00, atelierul de scriere creativă „Cum scriu o poveste pentru copii”. Cursul are trei întâlniri.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe