Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Ecouri estivale

Viața Medicală
Anca FLOREA vineri, 4 septembrie 2009

Stagiunea estivală este, pentru artiştii care evoluează şi peste hotare, deosebit de favorabilă, pentru că festivalurile – în special în aer liber – sunt numeroase, iar calităţile lor sunt puse în valoare în partituri ofertante, pe care au fost invitaţi să le susţină în distribuţii internaţionale. (...)

   Spre exemplu, soprana Laura Tătulescu, a cărei carieră s-a conturat cu strălucire, timp de trei ani, la Staatsoper Viena, este deja extrem de cunoscută şi apreciată, astfel încât a început să fie solicitată frecvent şi de alte teatre importante. După ce, în stagiunea trecută, a fost aplaudată în premiera cu Gianni Schicchi de Puccini, montată de celebrul Woody Allen – debutând în genul operei – la Opera din Los Angeles, acea producţie a fost prezentată acum la Festivalul de la Spoleto – Italia, solista noastră, alături de interpretul principal, fiind singurii cântăreţi din distribuţia iniţială reinvitaţi să contureze rolurile respective. Şi de această dată, Laura Tătulescu a fost apreciată la superlativ, cronicile elogioase, precum şi preţuirea din partea legendarului tenor Placido Domingo, director al teatrului liric din LA, confirmând încă o dată faptul că glasul său generos, „încărcat“, temperamentul şi trăirea ardentă a personajului o recomandă printre artitele de top ale tinerei generaţii. De altfel, la început de august a fost invitată de onoare a Festivalului de la Heidelberg – Germania, unde a abordat secvenţe din opere noi în repertoriul său – Freischütz de Weber şi Traviata de Verdi –, încă din articolele de prezentare a evenimentului fiind recomandată ca o excepţională artistă. Iar acum se află la München unde, la renumita Operă bavareză, va evolua ca prim-solistă timp de două stagiuni, abordând roluri importante din opere de Mozart sau Puccini. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.