Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

DOCUMENTAR MEDICO-SANITAR

Viața Medicală
Dr. Valeriu MIHĂILĂ vineri, 27 noiembrie 2009

Invitaţii speciali ai nr. 34 şi ai ediţiei speciale (august 2009) ale revistei HIPOCRATE sunt prof. dr. Constantin Dumitrache şi alpinistul David Neacşu. „Omul care a marcat fundamental endocrinologia românească din ultimele 5 decenii“ le vorbeşte cititorilor despre disciplina pe care o slujeşte cu abnegaţie şi, împreună cu foştii săi elevi, despre împlinirile Institutului de Endocrinologie. (...)

Deviza „românului care a cucerit Everestul“ este importantă ca mesaj: „Fără un efort de voinţă nu se poate face nimic în viaţă“; de altfel, dsa se adresează corpului medical cu convingerea că: „Nici pacienţii dumneavoastră nu vor fi singuri. Spuneţi-le asta, ca din partea unui om, David Neacşu, care a simţit, în situaţiile critice ale vieţii sale, că puterea de a-şi atinge obiectivul vine de undeva de departe şi, totuşi, de-atât de aproape“. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.