Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

Dincolo de trecut

Viața Medicală
Dr. E. G.-P. vineri, 13 noiembrie 2009

Dincolo de trecut e prezentul. Dar mai ales viitorul. Cartea cu titlul „DOCUMENTE PRIVIND ORGANIZAREA SISTEMULUI SANITAR TECUCEAN – volumul I“, publicată de Editura „Gr. T. Popa“ UMF Iaşi, 2009, în Colecţia editorială „Document“, coordonată de dr. Richard Constantinescu, este un model de muncă bine făcută, consistent şi atrăgător prezentată de cercetătorii Doru Parascan şi Valentina Parascan. (...)

Găsim în ea patru tipuri de mesaje, alcătuite cu maximă acurateţe de către cei doi: o succintă prezentare explicativă a epocii şi a evenimentelor legate de naşterea (în dureri) a sistemului sanitar tecucean, o listă a documentelor, rânduite cronologic, o transcriere a documentelor (cu font actual, dar reproducând ciudata şi fermecătoarea ortografie a vremii), documente fotocopiate, fără zgârcenie, cu scrisul acela subţire, frumos, puternic înclinat spre dreapta. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC