Newsflash
Cultură

Dezbateri pentru elite

de - oct. 16 2015
Dezbateri pentru elite
     Clubul Regal al Medicilor organizează, în 16 și 17 octombrie, la București, primul său congres, sub titulatura „Elite pentru excelență“. Cele două zile de dezbateri multidisciplinare și sesiuni practice, toate desfășurate sub patronajul Regelui Mihai I, vor reuni specialiști români și străini din peste 20 de specialități.
     Manifestarea științifică, creditată de Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC, va avea un program care se va axa pe teme precum: chirurgia minim invazivă, toracică, ortopedică, uro-ginecologică, medicina materno-fetală, imagistica în ginecologie, clinica sânului, abordarea multidisciplinară a pacientului pediatric, diagnosticul și tratamentul chirurgical în ORL, abordarea obezității, gastroenterologia și endoscopia intervențională, siguranța pacientului în medicina de laborator și va cuprinde și o sesiune de live-surgery.
   Invitați speciali sunt: prof. dr. Ion-Andrei Mueller-Funogea (Düsseldorf), prof. dr. Kiss Jeno (Budapesta), dr. Paola Magnoni (Milano), dr. Umberto Cariboni ( Milano), dr. Paoulo Fabiani (Sevilla). (D. D. M.)
 
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe