Cenaclul Tinerilor Medici Scriitori s-a întrunit în ziua de 29 aprilie a.c., la sediul Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti din România. În privinţa momentului poetic tradiţional ce a deschis întâlnirea, preşedintele SMSPR, profesorul şi scriitorul C. D. Zeletin, a ales să vorbească, de data aceasta, despre lirica feminină românească, oprindu-se asupra Otiliei Cazimir, din care a citit două poezii. Colegul Theodor Voiosu a anunţat apariţia unui grupaj de poezii personale în revista „Luceafărul de dimineaţă“, numărul 15–16 (933–934) din 31 martie 2010, la rubrica „Dintre sute de catarge“, cu o notă introductivă realizată de Radu Voinescu, după care a citit două noi poezii: „Urban spleen” şi „Pasărea Măiastră”. Subsemnatul a redat două poeme fără titlu, din care unul personal, iar celălalt aparţinând unei talentate tinere autoare, ambele fiind parte a unui veritabil „duel“ literar. Smaranda Gliga a încheiat prezentarea creaţiilor personale cu „Jurnalul unui noună scut“. "> De la SMSPR - Viața Medicală
Newsflash
Cultură

De la SMSPR

de Dr. Mircea CIUHUŢA - mai 21 2010
De la SMSPR

    Cenaclul Tinerilor Medici Scriitori s-a întrunit în ziua de 29 aprilie a.c., la sediul Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti din România. În privinţa momentului poetic tradiţional ce a deschis întâlnirea, preşedintele SMSPR, profesorul şi scriitorul C. D. Zeletin, a ales să vorbească, de data aceasta, despre lirica feminină românească, oprindu-se asupra Otiliei Cazimir, din care a citit două poezii. Colegul Theodor Voiosu a anunţat apariţia unui grupaj de poezii personale în revista „Luceafărul de dimineaţă“, numărul 15–16 (933–934) din 31 martie 2010, la rubrica „Dintre sute de catarge“, cu o notă introductivă realizată de Radu Voinescu, după care a citit două noi poezii: „Urban spleen” şi „Pasărea Măiastră”. Subsemnatul a redat două poeme fără titlu, din care unul personal, iar celălalt aparţinând unei talentate tinere autoare, ambele fiind parte a unui veritabil „duel“ literar. Smaranda Gliga a încheiat prezentarea creaţiilor personale cu „Jurnalul unui noună scut“.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe