Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

De la SMSPR

Viața Medicală
Dr. Mircea CIUHUŢA vineri, 21 mai 2010

    Cenaclul Tinerilor Medici Scriitori s-a întrunit în ziua de 29 aprilie a.c., la sediul Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti din România. În privinţa momentului poetic tradiţional ce a deschis întâlnirea, preşedintele SMSPR, profesorul şi scriitorul C. D. Zeletin, a ales să vorbească, de data aceasta, despre lirica feminină românească, oprindu-se asupra Otiliei Cazimir, din care a citit două poezii. Colegul Theodor Voiosu a anunţat apariţia unui grupaj de poezii personale în revista „Luceafărul de dimineaţă“, numărul 15–16 (933–934) din 31 martie 2010, la rubrica „Dintre sute de catarge“, cu o notă introductivă realizată de Radu Voinescu, după care a citit două noi poezii: „Urban spleen” şi „Pasărea Măiastră”. Subsemnatul a redat două poeme fără titlu, din care unul personal, iar celălalt aparţinând unei talentate tinere autoare, ambele fiind parte a unui veritabil „duel“ literar. Smaranda Gliga a încheiat prezentarea creaţiilor personale cu „Jurnalul unui noună scut“.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC