Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Cultul imaginii frumoase

În 2006, lua fiinţă ARFOMED: asociaţia medicilor preocupaţi de fotografia artistică, preşedinte: dl prof. dr. Mircea Cinteză. Manifestările publice ale acestei formaţiuni artistice a confraţilor noştri au fost încununate, de fiecare dată, de succes; ultima expoziţie – la Gala săptămânalului „Viaţa medicală“ de la Ateneul Român (27 mai a.c.); apoi, invitarea participării cu lucrări la expoziţia medicilor italieni din această toamnă, de la Roma, precum şi publicarea unor fotografii în revista „Cultura“… (...)

În numărul de astăzi, o suită de „proaspete“ lucrări ale dnei dr. Georgia-Alexandra Baltog, talentat membru al ARFOMED.
Georgia-Alexandra Baltog (n. 1964), a absolvit Facultatea de Medicină Generală a UMF „Carol Davila“ Bucureşti în 1989. Este asistent UMF din 1995, medic primar Medicină internă (1999), are competenţe în ecografie generală şi endoscopie digestivă, doctor în medicină (2006). Practică fotografia artistică de peste cinci ani. A câştigat Premiul întâi la Concursul de fotografie „National Geographic Romania“ – secţiunea „Locuri“.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.