Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Copacii – sfinţi solitari

Viața Medicală
Paula ROMANESCU vineri, 16 octombrie 2009

Desprinşi dintr-o grădină-pădure de care poate nu-şi mai amintesc, copacii-pomi din pictura medicului Cristina Buşoi şi-au dat întâlnire în recenta expoziţie (5–18 octombrie 2009), cea cu numărul nouă, de la Cercul Militar Naţional – Sala Foaier, ca şi cum ar dori să refacă mica-marea trecere prin anotimpuri spre a-i da mai apoi de veste omului (alt rătăcit prin crângul de simboluri cu numele de lume) că lumina există cu cât mai prelungi umbrele. (...)

S-a vorbit, la vernisaj, de „o galerie de portrete“ – fiecare pom/copac, strict încadrat în spaţiul guvernat de numărul de aur, devenind sub ochii noştri un personaj/model cu semenii asemeni şi totuşi… nu la fel. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC