Newsflash
Cultură

Consumatorii de presă își aleg favoriţii

de Cristina GHIOCA - apr. 16 2021
Consumatorii de presă își aleg favoriţii

Articole apărute în publicaţii cunoscute din România se întrec pentru a obţine titlul de cel mai bun material jurnalistic din presa anului 2020.

FFFF-0321-Superscrieri-10-Nominalizati-FB-Post_800x800px-1Premiile Superscrieri, ajunse la cea de-a zecea ediţie, își vor desemna câștigătorii în data de 19 aprilie, în cadrul unui eveniment difuzat pe Facebook. Articolele înscrise în competiţie au fost analizate de un juriu format din 17 membri.

În urma evaluării a rezultat o listă cu 39 de materiale care au putut fi votate de publicul larg până în data de 12 aprilie. Acestea au fost împărţite pe mai multe categorii: Opinie, Portret, Reportaj, Investigaţie, Tv&Video jurnalism și Fotojurnalism.

Pe lista finaliștilor se află reprezentanţi ai unor publicaţii cunoscute și îndrăgite de public, printre care Recorder, Decât o Revistă, VICE, PressOne sau Libertatea.

Subiectul pandemiei se regăsește în multe dintre articolele finaliste. Altele tratează subiecte precumpopularitatea înregistrată de AUR la alegerile parlamentare, cazul arbitrului acuzat de rasism, fenomenul dependenţei de jocurile de noroc sau povestea unei lucrătoare sexuale.

Președintele juriului a fost Paul Radu, iar printre membrii acestuia s-au numărat: Cătălin Striblea, Emilia Șercan, Florin Negruţiu, Robert Schwartz sau Vlad Stoicescu. Superscrieri este o iniţiativă independentă a Fundaţiei Friends For Friends (FFFF.ro), realizată împreună cu oameni și companii care vor să susţină responsabilitatea în documentarea și transmiterea realităţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe