Newsflash
Cultură

Concurs literar pe tema comunismului

de Conf. dr. Corneliu ZEANA - aug. 6 2021
Concurs literar pe tema comunismului

Asociaţia Medicilor Scriitori și Publiciști Români organizează un concurs de proză având ca temă perioada comunistă. Lucrările selecționate vor fi publicate ulterior într-un volum literar colectiv.

Asociaţia Medicilor Scriitori și Publiciști Români, care cuprinde sub chemarea scrisului medici, dentiști, farmaciști, veterinari, psihologi, asistenţi medicali etc., iniţiază un concurs de proză vizând perioada comunistă.

Concursul urmărește reconstituirea unei epoci văzută prin ochii trăitorilor de atunci, profesioniști în domeniul sănătăţii. Așteptăm cu interes participarea celor din afara ţării, îndeosebi Basarabia, Bucovina, Timoc și Cadrilater, și a diasporenilor din locuri de departe, dar rămași cu sufletul aproape de noi.

Lucrările vor fi supuse unui juriu format din critici literari de înaltă competenţă, care vor stabili distincţiile și premiile. În urma acestuia, se va publica un volum colectiv cuprinzător.

Lucrările pot fi trimise la adresele de e-mail
cornelisuzeana@gmail.com sau marcela_tarlea@yahoo.com, dar și prin poștă, pe adresa Corneliu Zeana, Str. Marin Seghiescu nr. 6-8, ap. 1, Sector 2, București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe