Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Bal caritabil la Institutul Inimii

Viața Medicală
Demostene ŞOFRON luni, 27 noiembrie 2017
     Balul caritabil „Împreună pentru Inima Transilvaniei” – organizat de Aso­ciația „Inima Transilvaniei” Cluj-Napoca pentru Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca – ajunge anul acesta la ediția cu numărul patru, printr-o nouă manifestare, vineri 17 noiembrie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. În cadrul acestei ediții se urmărește strângerea de fonduri în vederea achiziționării instrumentarului pentru chirurgia minim invazivă, achiziționarea unui toracoscop, aparatură în valoare de aproape 150.000 de euro.
     Dacă anul trecut au participat aproximativ 230 de persoane, anul acesta deja sunt confirmate aproape 250, spune conf. dr. Adrian Molnar, managerul institutului: „Banii care se vor strânge cu siguranță nu vor fi suficienți, motiv pentru care încercăm să obținem un grant, să ne asociem cu instituții și organizații în ideea accesării de fonduri europene”.
     Prima ediție a balului caritabil, organizată în 2014, a adunat nu mai puțin de 22.000 de euro, participanții fiind în număr de 150. În 2015 s-au strâns 15.000 de euro, iar în 2016 aproape 22.000 de euro.
     Tot în 2017, în cursul lunii octombrie, din inițiativa Rotary Club „Samus” din Cluj-Napoca, a avut loc concertul caritabil „Stradivarius pentru Institutul Inimii”, solist fiind violonistul Alexandru Tomescu.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.