Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Avalanşa evenimentelor

Viața Medicală
Anca FLOREA vineri, 25 septembrie 2009

Cea de-a treia săptămană a Festivalului „Enescu“ a debutat, la Ateneu, printr-un program susţinut de Orchestra engleză de cameră, condusă de Roy Goodman, propunand ascultătorului Concertul pentru clarinet de Copland – solist mereu tanărul Aurelian Octav Popa –, Concertul nr. 12 de Mozart (...)

– la pian Teo Gheorghiu, născut la Zurich, extrem de promovat, dar mult prea inchistat in lumea lui, iar in final Simfonia clasică de Prokofiev. Ansamblul a sunat frumos, omogen, la nivelul unei bune orchestre de gen, dar seara, la sala Palatului, o altă formaţie londoneză – Royal Philharmonic –, sub bagheta celebrului Charles Dutoit, ar fi urmat să cante un alt opus de Prokofiev, in compania pianistei Martha Argerich, care insă şi-a anulat sosirea la Bucureşti, astfel incat solist a fost, de fapt, controversatul violonist Nigel Kennedy, atat de atipic dar mult aplaudat in Concertul de Beethoven, lucrare incadrată de Rapsodia I de Enescu şi Tablouri dintr-o expoziţie de Musorgski-Ravel. A doua zi, orchestra a revenit pe podium, dar cu Horia Andreescu la pupitru, oferind pagini de mare generozitate in Simfonia nr. 3 de Saint-Saens şi, mai ales, in suita Daphnis şi Chloe de Ravel (colaborand cu Corul Filarmonicii bucureştene), pentru ca alături de excepţionalul violonist Joshua Bell să electrizeze in Simfonia spaniolă de Lalo. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.


 
 


Abonament VM 600x600-01 v3b

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Până la 31 decembrie 2020, ai reducere la prețul abonamentului pe 12 luni și ceva în plus:
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.