Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Avalanşa evenimentelor

Viața Medicală
Anca FLOREA vineri, 25 septembrie 2009

Cea de-a treia săptămană a Festivalului „Enescu“ a debutat, la Ateneu, printr-un program susţinut de Orchestra engleză de cameră, condusă de Roy Goodman, propunand ascultătorului Concertul pentru clarinet de Copland – solist mereu tanărul Aurelian Octav Popa –, Concertul nr. 12 de Mozart (...)

– la pian Teo Gheorghiu, născut la Zurich, extrem de promovat, dar mult prea inchistat in lumea lui, iar in final Simfonia clasică de Prokofiev. Ansamblul a sunat frumos, omogen, la nivelul unei bune orchestre de gen, dar seara, la sala Palatului, o altă formaţie londoneză – Royal Philharmonic –, sub bagheta celebrului Charles Dutoit, ar fi urmat să cante un alt opus de Prokofiev, in compania pianistei Martha Argerich, care insă şi-a anulat sosirea la Bucureşti, astfel incat solist a fost, de fapt, controversatul violonist Nigel Kennedy, atat de atipic dar mult aplaudat in Concertul de Beethoven, lucrare incadrată de Rapsodia I de Enescu şi Tablouri dintr-o expoziţie de Musorgski-Ravel. A doua zi, orchestra a revenit pe podium, dar cu Horia Andreescu la pupitru, oferind pagini de mare generozitate in Simfonia nr. 3 de Saint-Saens şi, mai ales, in suita Daphnis şi Chloe de Ravel (colaborand cu Corul Filarmonicii bucureştene), pentru ca alături de excepţionalul violonist Joshua Bell să electrizeze in Simfonia spaniolă de Lalo. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.


 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC