Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Atingerea cuantică

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 25 decembrie 2009

Într-o atmosferă supraîncărcată de vindecători şi vindecătoare, editurile fac bani buni publicând cărţi de autor sau compilaţii cu prezentări de metode care, fără să ceară subiectului cine ştie ce efort sau ani de studiu, îl învaţă pe acesta cum să restabilească urgent şi sigur starea de bine fizic, mintal şi social a oricărui muritor. Tentaţia de a le respecta cu sfinţenie preceptele este însă la fel de nepotrivită ca şi aceea de a le ignora sau a le desfiinţa cu superioritate. Pentru că ele pot conţine şi idei preţioase – sau unele primejdioase –, nu neapărat elucubraţii. (...)

     Cartea lui Richard Gordon, ATINGEREA CUANTICĂ: PUTEREA DE A VINDECA a apărut la Editura „Adevăr Divin“ (2009). Autorul foloseşte un limbaj accesibil, prietenos, aduce în discuţie lucruri de bun-simţ: energia vitală (forţa vitală, chi la chinezi, ki la japonezi, prana la indieni), vibraţiile structurilor vii, respiraţia corectă şi unele principii morale de bază. Prima idee importantă: puterea vindecătoare este un har pe care-l avem cu toţii şi pe care nu trebuie decât să-l descoperim. (...)
Articolul îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


  

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.