Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Atacuri iminente?

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU miercuri, 12 octombrie 2011

   Ploşniţa revine în forţă, anunţă un articol din săptămânalul LE GÉNÉRALISTE nr. 1019: insecta hematofagă ameninţă să invadeze planeta. 80% din hotelurile pariziene cu vad bine cotat sunt afectate, la fel 40% din locurile de cazare din Bruxelles. Se caută, prin toate mijloacele, îndepărtarea lor, dar folosirea unui insecticid oarecare va ridica alte probleme. Institutul naţional de sănătate publică din Canada anunţă o „epidemie reală, necontrolată“. Răspândirea insectei n-are legătură cu lipsa de igienă. Se poate strecura în gemantane, în pungi, în tivul pijamalei, ori în laptop; de aici se va propaga rapid în domiciliul stabil al călătorului, umplând cartierul, oraşul, ţara. La New York sunt infestate deja 15% din clădiri, inclusiv Empire State Building şi sediul Naţiunilor Unite, reşedinţele unui milion de newyorkezi, hoteluri, săli de spectacole.(...)

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.