Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

ASPECTELE ASCUNSE ALE AISBERGULUI SEXUAL

Viața Medicală
Prof. dr. Gabriel M. GURMAN vineri, 11 decembrie 2009

La intervale regulate, comitetele editoriale ale celor două reviste medicale israeliene, una în ebraică – HAREFUAH, şi a doua în engleză, IMAJ (un grup semnificativ de specialişti fac parte din amândouă comitetele), hotărăsc a dedica un număr întreg al uneia din reviste unui subiect de importanţă generală şi majoră. (...)

   Aşa se face că nr. 9 din septembrie 2009 al revistei „Harefuah“ se ocupă eminamente de subiectul disfuncţiilor sexuale, atacând cu succes multiplele aspecte ale acestei probleme, neglijată în unele ţări şi chiar în anumite cercuri medicale din lume.
   Una din concluziile care au dus la această hotărâre e faptul că numărul de cazuri de disfuncţie sexuală (DS) recunoscută ca atare şi tratată este infinit mai mic decât cel real, şi această situaţie se datorează nu numai reticenţei publicului larg de a recunoaşte existenţa unei probleme sexuale, ci şi unui anumit grad de ignoranţă a medicului israelian, care nu e pregătit, să se ocupe de această patologie specială. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.