Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

„Arme“, în patologia maculară

Viața Medicală
Alice ŢUCULESCU vineri, 6 noiembrie 2009

Nu-i niciun secret, doctorul Florian Baltă vorbeşte puţin şi munceşte enorm. Fuge de aparenţe şi ţinteşte întotdeauna semnificativul. Iar când publică o carte sau un articol într-o revistă de prestigiu, cu seriozitatea-i academică, dovedeşte, de fiecare dată, că are, într-adevăr, ceva important de transmis. (...)

De aceea face şi valuri în lumea ştiinţifică. E admirat. Nu-l interesează însă „bifarea“ – atât de obişnuită, azi, la noi – în perspectiva unei gonflări a CV-ului.
   Recenta apariţie editorială a domniei sale – PRACTICA PATOLOGIEI MACULARE ÎN IMAGINI, realizată în colaborare cu doctorii Andrei Merticariu, Oana Muşat, Banu Panait şi însoţită de un DVD cu operaţii filmate – poate avea valoare de quod erat demonstrandum…
   Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 de lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC