Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  REUNIUNI  »  Congrese

O manifestare reprezentativă pentru Endocrinologia românească

Viața Medicală
Iftimie NESFÂNTU vineri, 25 septembrie 2009

Foarte mulţi tineri prezenţi cu rezultate ale propriilor studii clinice, participanţi din toate centrele universitare ale ţării, un program flexibil, respectat însă cu rigurozitate, ospitalitatea gazdelor, direcţii proprii de cercetare şi lucrări „care ar putea onora oricare publicaţie de prestigiu din lume“, iată doar câteva dintre concluziile celui de-al IV-lea Congres al Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România, desfăşurat la începutul lunii septembrie 2009, la Constanţa. (...)

   A fost, ne mărturiseşte dl prof. dr. Constantin Dumitrache, preşedintele AECR, „o manifestare reprezentativă pentru Endocrinologia românească“. Ce mai putem adăuga? Cei prezenţi la congres s-au întors acasă cu lucrările manifestării, publicate in extenso într-un număr special al revistei Craiova medicală (volumul 11, suplimentul 1, 2009, Editura Medicală Universitară Craiova) şi/sau, pe CD, cu posibilitatea de a fi descărcate şi printate! Adică, având la dispoziţie o documentaţie utilă pentru continuarea propriilor cercetări şi – de ce nu? – pentru integrarea acestora în preocupările colegilor, o adevărată familie a unei specialităţi importante în medicina modernă. A fost un eveniment medical de excepţie. (...)
Un reportaj realizat de Iftimie Nesfântu.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC