Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Design interior pentru spitale

Viața Medicală
Sorina BUZATU vineri, 25 martie 2016
Companiile de arhitectură și design interior își vor prezenta, la 23 martie, la București, soluțiile pentru o amenajare „mai umană“ a spațiilor de sănătate, în cadrul sesiunii tematice „Arhitectura și designul interior al spațiilor de sănătate“. În fața unui auditoriu format din 80–120 de arhitecți, designeri și manageri de spitale, companii românești și străine vor propune proiecte de arhitectură, câștigătoare ale unor concursuri internaționale. Se vor prezenta proiecte precum: „Spitalul de copii Sant Joan de Déu“, al arhitectei spaniole Rosa Clotet, „Animale jucându-se de-a v-ați ascunselea – Spitalul de copii Sant Joan de Déu“, al arhitectului spaniol Rai Pinto, „Arhitectura de retail. Dona, o farmacie cum toate ar trebui să fie“, semnat de arhitectul român Matius Ichim, „Clinica de implantologie dentară din Australia“, al arhitectului portughez Luis Pedra Silva.
Proiectul arhitectului spaniol Rai Pinto aduce în prim-plan ideea de „pediatrizare a spitalelor“, pentru creșterea confortului și interacțiunii dintre copiii pacienți.Conceptul de „Animale jucându-se de-a v-ați ascunselea“ a fost dezvoltat printr-o poveste în care animalele se ascund în spatele arhitecturii spitalului.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC