Newsflash
Diverse

Design interior pentru spitale

de Sorina BUZATU - mar. 25 2016
Design interior pentru spitale
Companiile de arhitectură și design interior își vor prezenta, la 23 martie, la București, soluțiile pentru o amenajare „mai umană“ a spațiilor de sănătate, în cadrul sesiunii tematice „Arhitectura și designul interior al spațiilor de sănătate“. În fața unui auditoriu format din 80–120 de arhitecți, designeri și manageri de spitale, companii românești și străine vor propune proiecte de arhitectură, câștigătoare ale unor concursuri internaționale. Se vor prezenta proiecte precum: „Spitalul de copii Sant Joan de Déu“, al arhitectei spaniole Rosa Clotet, „Animale jucându-se de-a v-ați ascunselea – Spitalul de copii Sant Joan de Déu“, al arhitectului spaniol Rai Pinto, „Arhitectura de retail. Dona, o farmacie cum toate ar trebui să fie“, semnat de arhitectul român Matius Ichim, „Clinica de implantologie dentară din Australia“, al arhitectului portughez Luis Pedra Silva.
Proiectul arhitectului spaniol Rai Pinto aduce în prim-plan ideea de „pediatrizare a spitalelor“, pentru creșterea confortului și interacțiunii dintre copiii pacienți.Conceptul de „Animale jucându-se de-a v-ați ascunselea“ a fost dezvoltat printr-o poveste în care animalele se ascund în spatele arhitecturii spitalului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe