Newsflash
CAMPANII

#DinInimapentruVoluntari

de Redacția Viața Medicală - dec. 2 2020
#DinInimapentruVoluntari

În semn de recunoștință pentru devotamentul și curajul lor, MedicHub și Viața Medicală vin în sprijinul studenților voluntari de la facultățile de medicină cu un mic gest care să-i ajute în procesul de învățare și perfecționare.

Suntem mândri de miile de voluntari care, încă de la începutul pandemiei, s-au aruncat în lupta cu noul coronavirus alături de profesioniștii din sănătate! În semn de recunoștință pentru devotamentul și curajul lor, MedicHub și Viața Medicală vin în sprijinul studenților voluntari de la facultățile de medicină cu un mic gest care să-i ajute în procesul de învățare și perfecționare.

dininimapentruvoluntari_ 770x480

„Voluntarii nu au neapărat mult timp liber, ei au doar inimă” este un citat celebru al lui Elizabeth Andrew, care descrie perfect esența voluntariatului. Dorința de a ajuta și a fi sprijin pentru alții a determinat mii de studenți la medicină să se înscrie voluntar pe liste pentru a lucra în spitale și la telefonul care consiliază populația, în perioada pandemiei de COVID-19. Un gest făcut din inimă!

Admirația noastră pentru implicarea acestor tineri nu poate fi măsurată nici în cuvinte, nici în fapte. Însă, așa cum ei vin în sprijinul celor care au nevoie de ajutor, așa dorim și noi, echipele MedicHub și Viața Medicală, să punem umărul pentru a-i susține.

Astfel, MedicHub și Viața Medicală le oferă studenților la medicină, voluntari în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, acces gratuit, pentru întreg anul 2021, la revista de specialitate Medic.ro și la săptămânalul Viața Medicală.

Studenții voluntari care doresc să aibă acces la aceste două publicații sunt invitați să completeze online următorul formular.

Revista Medic.ro a fost lansată în anul 2004 şi este lider de piaţă pe segmentul de publicaţii adresate medicilor, având o vechime în piaţă de 16 ani de publicare neîntreruptă. Începând cu anul 2017, revista este publicată sub egida Societăţii Naţionale de Medicina Familiei. Medic.ro este indexată, din anul 2015, în EBSCO Academic Search & One Belt, One Road Reference Source, Crossref-DOI: 10.26416/Med. Fiecare ediție a revistei cuprinde lucrări științifice, precum articole și cercetări originale, prezentări de caz, sinteze clinice, review-uri. De asemenea, în fiecare număr, regăsiți un supliment tematic, pe patologii.

Viața Medicală este săptămânalul profesional, social şi cultural al personalului medical din România, de peste 30 de ani pe piaţa media. Un spaţiu al dialogului între specialităţi şi între actorii din Sănătate, ziarul vă ţine la curent cu subiectele prezentate la evenimente medicale şi cu noutăţile în cercetare. Găsiţi aici dosare tematice, analize pertinente ale sistemelor de sănătate, interviuri cu specialişti români şi străini, articole de opinie. De asemenea, Viaţa Medicală publică lista completă a posturilor scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe