Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Premii de excelenţă

Viața Medicală
Dr. Mariana MIHĂILĂ vineri, 18 decembrie 2009

Pentru a şasea oară, Fundaţia „Academician Marin Voiculescu“ şi Asociaţia Română pentru Studiul Ficatului, al căror preşedinte este domnul prof. dr. Mihai Voiculescu, împreună cu „Tarus Media“, au acordat, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la 9 decembrie a.c., la Hotelul Intercontinental, Premiul de excelenţă unor personalităţi de seamă care au adus contribuţii deosebite la dezvoltarea ştiinţei medicale româneşti. (...)

   Laureaţii ediţiei 2009 ai acestei distincţii sunt domnii: prof. dr. Oliviu Pascu (Cluj-Napoca), prof. dr. Irinel Popescu (Bucureşti), prof. dr. Adrian Săftoiu (Craiova), prof. dr. Adrian Streinu-Cercel (Bucureşti), ec. Valentin Ţăruş (Bucureşti). Juriul a decernat aceeaşi distincţie şi dlui Dan Lăzărescu, secretar general de redacţie al săptămânalului „Viaţa medicală“, pentru „merite excepţionale în domeniul publicisticii medicale“ şi îndelungata sa activitate pe acest tărâm. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.