Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Infecția neonatală cu SARS-CoV-2. Informare pentru neonatologi

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu miercuri, 18 martie 2020, ora 07:31

Prof. dr. Simona Vlădăreanu, președintele Comisiei de Neonatologie din Ministerul Sănătății, roagă medicii neonatologi din întreaga țară să se informeze privind procedurile recomandate în cazul COVID-19 la nou-născuți.

Întrucât este de așteptat să apară cazuri de infectare cu noul coronavirus și la nou-născuți, specialiștii din Comisia de Neonatologie a Ministerului Sănătății, coordonați de prof. dr. Simona Vlădăreanu, președintele comisiei și șef al Clinicii de Neonatologie de la Spitalul Universitar de Urgență "Elias", au elaborat o informare amănunțită pentru a veni în ajutorul medicilor neonatologi din întreaga țară.

În documentul pe care îl puteți consulta aici, medicii neonatologi găsesc toate informațiile oficiale de care au nevoie pentru a-și trata micii pacienți.

Foto: Shutterstock

Etichete: simona vladareanu Neonatologie COVID -19 coronavirus romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC