Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Cerere şi ofertă

Dl Cseke Attila, ministrul sănătăţii, a atras atenţia direcţiilor de sănătate publică asupra modului în care au organizat şi desfăşoară campania de vaccinare împotriva virusului gripal pandemic, având în vedere că la nivel judeţean există 1.706.434 de doze de vaccin neutilizate, dar se solicită în continuare suplimentarea stocurilor. (...)

    Până în prezent, Ministerul Sănătăţii a repartizat în teritoriu o cantitate de 2.248.050 de doze de vaccin gripal. Cu toate că numărul persoanelor imunizate până la data de 13 ianuarie a.c. era de 541.616, la nivel judeţean fiind disponibile peste 1.700.000 de doze, este solicitată suplimentarea cantităţilor cu 441.215 de doze de vaccin. Ministrul a cerut ca, mai întâi, dozele rămase neutilizate într-un judeţ să fie repartizate acolo unde sunt insuficiente, menţionând că vor fi aprobate şi suplimentări dacă este necesar. De asemenea, ministrul a declarat că medicii de familie trebuie să aibă prioritate în ceea ce priveşte aprovizionarea cu doze de vaccin.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.