Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Avantajele endoscopiei vezicale

Viața Medicală
Dr. D. GEORGESCU vineri, 17 iunie 2011
Viața Medicală
Dr. Bogdan GEAVLETE vineri, 17 iunie 2011
Viața Medicală
Prof. dr. Petrişor GEAVLETE vineri, 17 iunie 2011

   Capacitatea de a aborda tractul urinar fără necesitatea unei incizii a diferenţiat şi diferenţiază în continuare urologia de multe alte specialităţi chirurgicale. Endourologia a evoluat permanent în ultimele decenii sub impulsul progresului tehnologic care a permis abordarea endoscopică a întregului aparat urinar şi crearea celor mai moderne şi performante endoscoape. Despre avantajele endoscopiei vezicale ne scriu, pe baza unei vaste experienţe în domeniu, dnii prof. dr. P. Geavlete, dr. D. Georgescu şi dr. B. Geavlete, de la Clinica de Urologie „Sf. Ioan“ Bucureşti. (...)
 

   Capacitatea de a aborda tractul urinar fără necesitatea unei incizii a diferenţiat şi diferenţiază în continuare urologia de multe alte specialităţi chirurgicale. Endourologia a evoluat permanent în ultimele decenii sub impulsul progresului tehnologic care a permis abordarea endoscopică a întregului aparat urinar şi crearea celor mai moderne şi performante endoscoape. De altfel, de-a lungul istoriei chirurgiei, urologia a fost un lider în descoperirea şi implementarea tehnicilor minim invazive. (...)
 Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.