Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

ARTA ŞI MEDICINA, O SINGURĂ IDENTITATE

Viața Medicală
Madeleine KARACAŞIAN vineri, 2 aprilie 2010

   Organizată de Fundaţia Culturală ArtSociety din cadrul anteprizei Artmark la eleganta sa galerie din str. Logofăt Luca Stroici nr.18, expoziţia cu titlul de mai sus reuneşte, până la 18 aprilie, circa 60 de lucrări create de 35 de pictori români din ultimul secol şi jumătate. Originalitatea expoziţiei constă în faptul că lucrările provin din colecţiile unui număr de 15 medici din diverse generaţii, din Bucureşti şi din Iaşi, Galaţi şi Brad. Printre cei mai de seamă colecţionari se află regretatul acad. Nicolae Cajal sau dr. Hortensiu Aldea, dr. Sorin Costina şi alţi medici chirurgi, neurologi, cardiologi, oftalmologi, stomatologi, nutriţionişti etc. (...)

   De la gazdele evenimentului, dna Ruxandra Garofeanu, director, şi dl Mihai Stomff, director adjunct, am aflat că, în general, selecţia lucrărilor a aparţinut colecţionarilor, care au oferit spre expunere ceea ce au considerat ca fiind ce au mai bun şi adecvat spaţiului Galeriei ArtSociety, apărută recent în peisajul galeriilor de artă particulare din România. Nu este un secret pentru nimeni că unii medici care, în decursul anilor, s-au remarcat prin înaltul lor profesionalism la locul de muncă, în slujba pacienţilor, sunt şi posesori ai unui patrimoniu artistic inestimabil. (...)
 Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală. 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.