Newsflash
Apariții editoriale

Tratamentul în cancer și SIDA

de Ramona Popescu - ian. 10 2020
Tratamentul în cancer și SIDA

Numărul 133 2019 al revistei Galenus prezintă profesioniștilor din domeniul medico-farmaceutic noi articole specializate.

Un loc important îl ocupă materialele care abordează diverse afecțiuni, în care sunt detaliate atât cauzele, predispoziția, simptomatologia, cât și complicațiile, prevenirea și opțiunile de tratament.

Printre temele abordate se numără: hipertensiunea arterială în timpul sarcinii, tendonita patelară, anorexia nervoasă, managementul și tratamentul sindromului vertiginos, pareza facială periferică idiopatică în sarcină și tratamentul în tireotoxicoză. Totodată, veți găsi materiale dedicate bolii Parkinson, abordării terapeutice a talasemiilor și managementului epistaxisului.

Din același număr aflăm despre un nou tratament împotriva cancerului și sindromului imunodeficienței umane dobândite, despre efectele pozitive în anumite circumstanțe patologice ale cromului și despre implicațiile fiziopatologice ale hidrogenului sulfurat.

Galenus coperta

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe