Newsflash
Apariții editoriale

Rețelele de socializare și strategiile de comunicare

de Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN - ian. 25 2018
Rețelele de socializare și strategiile de comunicare
     Planul de acțiune al științei referitor la problemele societății legate de epidemii și pandemii – ASSET – este un proiect european care emite periodic un newsletter ce își propune să aducă la cunoștința cercetătorilor cele mai recente știri din cercetarea în domeniul vaccinurilor și substanțelor antivirale. În editorialul ultimului newsletter se vorbește despre conferința ASSET desfășurată în luna octombrie a anului trecut. Tema conferinței a urmărit planul de acțiune al proiectului privitor la acțiuni responsabile de cercetare și inovare. S-a discutat despre programele de vaccinare, probleme etice din domeniul cercetării și educația în știință.
     În continuare, newsletterul dezbate probleme legate de pandemia H1N1 din anul 2009. Pe teritoriul Europei, s-au observat rezultate heterogene în ceea ce privește livrarea vaccinurilor, administrarea lor și măsurile de control infecțios pentru virusul H1N1. S-a descoperit și o lipsă a transparenței autorităților în transmiterea mesajelor legate de H1N1 și de vaccinarea împotriva virusului, ceea ce a șubrezit încrederea populației în actul vaccinării. Aceasta trebuie recâștigată, iar rețelele sociale și internetul nu trebuie subestimate în strategiile de comunicare.
     Buletinul informativ mai descrie inițiativele locale ale ASSET pentru promovarea transferabilității practicilor și politicilor pe teritoriul Europei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe