Newsflash
Apariții editoriale

Regal de bucurie

de Ramona Popescu - dec. 23 2022
Regal de bucurie

      Așa cum ne-a obișnuit deja, revista „Plai străbun” nu contenește să aducă în atenţia noastră repere culturale, trecute sau prezente, cu mesaje novatoare, de avangardă și cu puternice influenţe asupra vieţii artistice din ţara noastră.

plai

        Noul număr al revistei Plai străbun se consacră într-o extrem de amănunţită trecere în revistă a unor evenimente lirice de marcă. Între acestea menţionăm cea de-a 18-a ediţie a Concursului Internaţional „George Enescu” sau festinul muzical oferit de Opera Naţională din București. Concertul a fost organizat cu ocazia închiderii stagiunii centenare. Aceasta s-a încheiat cu un festival al tuturor teatrelor din ţară, dar a adus și un omagiu emoţionant tuturor artiștilor care au redat pe scenele teatrelor lirice din ţară entuziasmul, pasiunea și originalitatea creatoare a compozitorului, dirijorului, muzicologului și cercetătorului Florin Comișel. Acesta este autorul unor lucrări ce s-au relevat complexe, subtile și care au impresionat, dar au și pus pe gânduri publicul meloman și exegeţii.

        De la bijuteriile turistice-reper ale Sovatei la cele modelate cu sârguinţă și dedicare – sub formă de inimioare de porţelan încrustate cu cristale Swarovski – de artistul plastic ceramist Ioana Rădulescu, la fascinantele obiecte etnografice expuse la Muzeul Etnografic „Ana Zemu”, nr. 69/2022 al revistei este un omagiu adus tuturor conaţionalilor și celor care fac un crez din lupta pentru frumos și artă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe