Newsflash
Apariții editoriale

Noutăți la MedicHub

de - dec. 18 2020
Noutăți la MedicHub

Medicaţia antiosteoporotică
Cel de-al cincilea număr al revistei Farmacist.ro* de anul acesta vine cu subiecte bine documentate, de actualitate. Printre acestea: „Actualităţi privind medicaţia antiosteoporotică”; „Utilizarea medicamentelor în perioada perioperatorie”; „Utilizarea în sarcină a medicamentelor fără prescripţie medicală”; „Recomandări terapeutice în hipotiroidie”.

Patologiile asociate sarcinii
Ultimul număr din 2020 al revistei Ginecologia.ro** include o serie de lucrări referitoare la patologii asociate sarcinii și managementul acestora. Printre titlurile pe care le puteţi regăsi în revista publicată sub egida Societăţii de Obstetrică și Ginecologie din România se numără: „Semne ecografice timpurii în agenezia de corp calos”; „Provocările terapeutice ale sindromului de detresă respiratorie a nou-născutului – prezentare de caz” sau „Răspunsul ţesuturilor periodontale la contraceptivele orale”.

Noutăţi știinţifice și premiere medicale în ORL
Cel mai nou număr al revistei ORL.ro*** (4/2020) vine cu noutăţi știinţifice și premiere medicale generate, sau nu, de pandemia de COVID-19. „Știinţa a mers totuși înainte, chiar dacă drumul are noi repere – telemedicină, rigurozitate mai mare a consulturilor și intervenţiilor chirurgicale, dar, cel mai important, colaborarea cercetătorilor”, spune în editorial conf. dr. Mădălina Georgescu, redactorul-șef al publicaţiei.

MedicHub

Informaţii actuale și un supliment dedicat bolilor respiratorii
Ultimul număr din acest an al revistei Medic.ro**** (6/2020), publicată sub egida Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, vine cu articole originale, precum „Actualizări privind anemia în insuficienţa cardiacă” sau „Evaluarea modificărilor morfologice scheletale și ale arcadelor la respiratori orali cu dentiţie mixtă”; sinteze clinice ca „Rolul medicului de familie în diagnosticarea, tratamentul și monitorizarea pacienţilor cu patologie psihiatrică” și „Corelaţii ale metabolismului lipidic cu remodelarea osoasă”, dar și cu un supliment de „Boli respiratorii”.

* Revistă creditată cu 10 puncte EFC pentru farmaciști și 5 puncte EMC pentru asistenţi medicali
** Revistă creditată cu 10 puncte EMC pentru medici și 5 puncte EMC pentru moașe, asistenţi maternali și asistenţi medicali
*** Revistă creditată cu 10 puncte EMC pentru medici
**** Revistă creditată cu 10 puncte EMC pentru medici și 5 puncte EMC pentru asistenţi medicali

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe