Newsflash
Apariții editoriale

Epidemii și terapii naturiste

de Cristina GHIOCA - mai 6 2022
Epidemii și terapii naturiste

A aparut un nou număr al revistei Maramureșul Medical.

Maramuresul

Cel mai recent număr al revistei Maramureșul Medical este deschis de o radiografie amănunţită despre epidemii și medicalizare în România. Prof. dr. Dana Baran își începe in­cursiunea de la epidemiile de variolă din trecutul îndepărtat al ţării noastre și ajunge, în cele din urmă, la pandemia de COVID-19.

        Un spaţiu generos este acordat, numărul acesta, terapiilor naturiste. Prof. dr. Maria Pop se evidenţiază cu două articole despre plante care îmbunătăţesc vederea și ierburi pentru trup și suflet. În completare, farm. Emanuela Crina Bucur vorbește despre principiile active naturale recomandate în tratamentul complementar patologiei articulaţiilor. Aflăm, printre altele, că deficitul de vitamina K crește riscul apariţiei osteoartritei sau că această afecţiune poate fi ameliorată utilizând acid hialuronic sau glucozamină.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe