Newsflash
Apariții editoriale

COVID-19, o boală profesională?

de Cristina GHIOCA - feb. 5 2021
COVID-19, o boală profesională?

Cel mai recent număr al revistei trimestriale Maramureșul medical (decembrie 2020) propune în primele pagini un articol despre COVID-19 ca boală profesională la medici.

Semnat de dr. Dorin Triff, dr. Zagyva Piroska și dr. Dan Pereţianu, generosul articol prezintă traseul semnalării unei boli profesionale, oferind totodată argumente pentru care infecţia cu SARS-CoV-2 ar trebui considerată boală profesională.

Maramuresul Medical

Farm. Oana Pop propune două articole având ca subiect imunitatea: biorezonanţa și produsele naturale care cresc imunitatea împotriva virusurilor patogene și echilibrarea imunităţii prin suplimente nutritive și biorezonanţă.

Un articol deosebit de interesant este cel semnat de dr. Marius Dan Pop și kinetoterapeut Andrada Pop despre acupunctura în Parkinson. Alte subiecte prezente în revista editată de Colegiul Medicilor din Maramureș sunt contribuţia medicilor și studenţilor mediciniști la Marea Unire sau aspectele clinice și fiziopatologice ale Commotio cordis (moartea subită).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe