Newsflash
Apariții editoriale

"Astăzi, aici, acum" sau ce a învățat Mirela Retegan în pandemie

de Dr. Laura Davidescu - aug. 9 2021

"Astăzi, aici, acum" este cel mai recent volum semnat de Mirela Retegan, creatoarea fenomenului "Gașca Zurli". Volumul adună gândurile autoarei despre ce a învățat în timpul pandemiei de COVID-19.

Unii dintre voi s-ar putea să și-o amintească de când copiii lor jucau "Clopoțel" în direct, la radio. Alții o știu deja drept Tanti Prezentatoarea, de la spectacolele organizate de Gașca Zurli, a cărei fondatoare este. Medicii din spitalele și secțiile de pediatrie s-ar putea s-o fi cunoscut deja personal, pentru că anual realizează zeci de campanii de ajutorare a copiilor, în special a celor bolnavi.

mirela retegan si carteaDincolo de a fi femeie, blogger, antreprenoare sau mamă, Mirela Retegan este un OM BUN, iar asta va înțelege imediat oricine va deschide ultima sa carte, intitulată "Astăzi, aici, acum", apărută la editura Curtea Veche, indiferent că a auzit sau nu de autoare până acum.

Mirela adună între cele două coperte roz gândurile și emoțiile strânse în anul pandemiei, cele care au ajutat-o să găsească puterea de a merge mai departe și de a trăi viața pe deplin, așa cum este ea în fiecare moment al existenței.

coperta_Astazi, aici, acum-1Într-un an în care lumea spectacolului a fost redusă la tăcere de către un virus pe care încă nu-l înțelegem, Mirela Retegan nu a renunțat nicio clipă la echipa ei, ba chiar din contră - a mobilizat alături de ea și de oamenii Zurli, mii de alte persoane, cu are a făcut o mulțime de fapte bune în cadrul unor campanii umanitare dedicate în principal copiilor. A vizitat spitale, secții de oncologie, a strâns bani pentru a cumpăra o mașină încăpătoare destinată unei mame care are șapte copii cu probleme de sănătate adoptați, a încălțat de iarnă copiii sărmani sau a premiat cea mai dedicată învățătoare din timpul lecțiilor online.

Cartea "Astăzi, aici, acum" se citește cu creionul în mână și-ți vine s-o subliniezi pe toată. Gândurile Mirelei se viralizează în social media și molipsesc cu fericirea de a fi pe oricine.

Te invităm să-i cumperi cartea și să citești din ea de fiecare dată când simți că ai nevoie de îmbărbătare sau de o busolă pentru a-ți găsi fericirea.

Puteți cumpăra cartea din librării și direct de pe site-ul editurii Curtea Veche, la prețul de 38 de lei.

Dacă ești curios să vezi cu ce s-a ocupat Mirela Retegan anul trecut, iată un sumar a activităților organizate de Gașca Zurli în 2020.

S-ar putea să te intereseze și: 

Poftele minții, o carte care ne ajută să înțelegem mai bine dependențele

Anatomia alergării, o lectură utilă tuturor

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe