Newsflash
Cultură

În curând, la cinema

de Redacția Viața Medicală - mai 17 2024
În curând, la cinema

Un emoţionant documentar despre calificarea României la Euro 2024, o nouă aventură cu motanul Garfield și o poveste Mad Max cu personaj feminin – acestea sunt noutăţile de pe marele ecran în perioada următoare.

În inima Naţionalei

Regia: Remus Achim.

Filmul spune povestea din culisele campaniei de calificare la Euro 2024, care își propune să descopere cum în vestiare jucătorii au devenit echipă, iar apoi echipa a devenit familie. Un film documentar emoţionant, despre oameni și fotbal. (din 17 mai)
 

Garfield

Regia: Mark Dindal.
Voci: Hannah Waddingham, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Chris Pratt

Garfield, faimosul motan de interior, care urăște zilele de luni și iubește lasagna, pornește într-o aventură în aer liber. După o reuniune neașteptată cu tatăl său, maidanezul Vic, Garfield și amicul său canin Odie renunţă la viaţa confortabilă pentru a se alătura lui Vic într-un jaf cu mize mari. (din 24 mai)

Furiosa: Saga Mad Max

Regia: George Miller.
Cu: Anya Taylor-Joy, Chris
Hemsworth.

În timp ce omenirea e pe cale de dispariţie, tânăra Furiosa este răpită din sânul familiei și cade pradă unei bande nemiloase, condusă de Warlord Dementus. Gonind în viteză prin deșert, ajung să se lupte cu un alt tiran. Furiosa trebuie să supravieţuiască provocărilor pentru a putea ajunge înapoi acasă. (din 22 mai)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe