resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Un comic serios

Autor: Candid STOICA | 30 Septembrie 2016
Un comic serios
   N-avea nimic comic, decât figura. Încolo tot ce făcea era serios și la locul lui. Nu râdea, nu zâmbea, nu se hlizea ca alții, din contră era grav, părând a comunica adevăruri esențiale. Și totuși lumea râdea când îl auzea vorbind. Părea neîmblânzit, nedat pe brazdă cum se zice. Și totuși lumea l-a numit Marinuș! Nu imita pe nimeni și totuși părea că vine din comicii de altă dată. Nu se străduia să iasă în evidență ca alții și totuși, cum apărea electriza. N-avea nevoie de text prea mult, dar cum deschidea gura, indiferent că spunea doar da sau nu, te făcea să-l iubești. Se
Publicitate
exprima scurt, nu-i trebuiau multe cuvinte. Odată un coleg cu talent îndoielnic l-a întrebat dacă să rămână actor sau să se ducă să lucreze la comitetul central UTC, unde îl chemase viitorul ministru de externe al lui Ceaușescu, Ștefan Andrei:
    – Du-te, măi, i-a spus răspicat interpretul de neuitat al lui Crăcănel.
    – Să-ți fie clar: noi suntem colegi nu prieteni, i-a spus unuia care-i căuta amiciția, deși fuseseră colegi de institut.
    – Așa ți-au făcut? Dar e nemaipomenit, a exclamat odată când un coleg i se plângea că îi mânjiseră cu chinoroz bastonul cu care el își aranja mustața (juca un polițist) și cu ocazia asta se mâzgălise cu roșu abundent pe toată fața, în fața publicului, fără ca el să-și dea seama.
    L-am jucat împreună pe Agamiță Dandanache. Eu doream să fiu, el era deja! De obicei actorii își doresc aplauze, el avea aerul că-l deranjează. Unii l-au numit bufon. Nu-i plăcea. Se supăra și când se supăra sincer, stârnea râsul. Asta îl enerva. Era și el, vorba aceea, om. Alții au avut neveste cu nemiluita. La urma urmei, putea să aibă și el. Nu i-a trebuit. A avut una singură, pe care a iubit-o. De neînțeles pentru mulți, dar Marin Moraru era în esență „monocord“. Nu se străduia să fie ridicol pe scenă, era comedian înnăscut. Eheei, Marinuș, ai plecat, ne-ai părăsit. Ce o să ne facem acum fără Marinuș? Cine o să mai spună ca el „Mi-e naturelul simțitor!“, sau „Mangafaua eu sunt!“ și să râdă lumea?

 

 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală