resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Toamna medicală sălăjeană

Autor: Dr. Vasile DARABAN | 30 Septembrie 2016
   Colegiul medicilor din Sălaj a organizat, în perioada 14–16 septembrie 2016, a XVI-a ediție a simpozionului „Toa
Publicitate
mna medicală sălăjeană“
. La actuala ediție și-au dat întâlnire medici primari și specialiști din spitalele județului, alături de colegii lor, medici de familie. În cadrul simpozionului, organizat bianual, au luat cuvântul medici din centrul de județ și cadre didactice din centrul universitar Cluj-Napoca, precum și reprezentanți ai unor firme farmaceutice.
    S-au prezentat actualități științifice pe teme diferite din lumea medicală, cu aplicații imediate în practica medicală cotidiană. Printre altele, a captat atenția cursul teoretic și practic referitor la tulburările de somn, diagnosticul și tratamentul acestora în context multidisciplinar, susținut de dr. Chira Irvin, de la Clinica New Medics din Germania.
    De asemenea, participanții din sală au urmărit cu interes expunerea avocatului Mircea Popovici, care a vorbit despre răspunderea civilă profesională a medicilor. S-au actualizat astfel unele informații privind abordarea din perspectivă juridică a practicii medicale cotidiene. Evenimentul a fost acreditat cu puncte EMC.
 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală