resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Supravegherea globală a pandemiei cu A/H1N1

Autor: Dr. V. A. | 18 Septembrie 2009
Ca răspuns la răspândirea noului virus gripal AH1N1, la 11 iunie 2009. OMS a declarat trecerea la faza 6 şi a organizat u diverşi parteneri, răspunsul global la această ameninţare. (...)
Monitorizarea evoluţiei virusului pandemic şi schimbul de i
Publicitate
nformaţii pentru definirea măsurilor de sănătate publică au fost componentele-cheie ale răspunsului global. Sub coordonarea OMS, reţeaua globală de supraveghere a gripei (GISN) a avut contribuţii semnificative la aceste eforturi. Această reţea cuprinde cinci centre colaboratoare de referinţă şi cercetare (WHOCC), patru laboratoare senţiale de reglementare (ERLs) şi 128 de instituţii din 99 de ţări, care sunt recunoscute drept centre aţionale de gripă (NICs).
   De la începutul pandemiei au fost ţinute cu regularitate teleconferinţe cu WHOCC şi ERLs în scopul schimbului şi a analizei periodice a măsurilor luate de laboratoare şi a studiilor virologice. Acest raport oferă un rezumat al măsurilor luate de GISN privind testele de diagnostic ale virusurilor sezoniere şi a celui pandemic, caracterizarea antigenică şi genetică a virusurilor, monitorizarea rezistenţei la antivirale şi dezvoltarea vaccinurilor virale şi a regenşilor. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală