resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

S-a reluat Cosi fan tutte de Mozart

Autor: Anca FLOREA | 12 Februarie 2010
S-a reluat Cosi fan tutte de Mozart După trei ani de absenţă de pe afişul Operei Naţionale Bucureşti, Cosi fan tutte de Mozart a revenit pe scenă cu distribuţii în parte noi, prilejuind totodată debuturi interesante. În regia semnată de Ştefan Neagrău şi scenografia Vioricăi Petrovici, producţia se păstrează onestă, cu încercări de umor foarte rar amuzante, cu o coregrafie „simpluţă“ (imaginată de Mihai Babuşka), dar îngrijit prezentată, de remarcat fiind, în ansamblu, corectitudinea interpretării. (...)
   În prima seară, o sală aproape plină a urmărit
Publicitate
i apariţia sopranei Iulia Isaev în rolul Fiordiligi, abordat în debut pe scena noastră, glasul său generos, eleganţa stilistică, frazarea şi sensibilitatea ce o caracterizează (trecând peste problemele în acut şi platitudinea expresiei scenice) fiind apreciate, dar sub rezerva incapacităţii sale de a capta spectatorul.
Pe de altă parte, tenorul Hector Lopez – extrem de aplaudat la premieră în urmă cu vreo patru ani, a surprins prin dificultăţile vocale enorme, prin maniera neplăcută de a cânta, în timp ce baritonul Ion Dimieru a rămas acelaşi conştiincios dar nefinisat „emiţător de sunete“ uneori frumoase. La polul opus, mezzosoprana Maria Jinga a avut şi charismă şi vervă şi mai ales a cântat excelent, ridicându-se astfel deasupra întregii distribuţii, iar baritonul Florin Simionca a reuşit să fie un foarte convingător Don Alfonso, mult mai bun ca altădată, soprana Dorina Cheşei rămânând incertă în Despina. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală