resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Radiografia leadershipului medical

Autor: Dan Dumitru MIHALACHE | 23 Noiembrie 2018
Zeci de speakeri din sfera sănătăţii au încercat să redea esenţa leadershipului medical și să integreze importanţa lui în contextul actual.
 
Sunt sau ar trebui ca medicii să fie lideri? În jurul acestei întrebări s-a conturat concluzia primei ediţii a Leaders in Healthcare România, desfășurată joi, 15 noiembrie, la București. Răspunsul generat de dezbaterile care s-au întins pe par
Publicitate
cursul întregii zile este unul afirmativ, însă, pentru a realiza performanţă din această postură, medicii ar trebui să ţină cont că există o singură constantă valabilă în această profesie – schimbarea.
Medicii trebuie să aibă o atitudine empatică faţă de pacienţii lor și să nu îi trateze ca pe niște cifre din codul afecţiunilor; trebuie să își îmbunătăţească abilităţile de comunicare și de relaţionare cu pacienţii constant, mai ales în contextul îmbătrânirii populaţiei. De asemenea, trebuie să accepte să integreze ultimele tehnologii în practica lor, să se consulte și să facă schimb de know-how cu oamenii din echipa lor. Nu în ultimul rând, medicii care își doresc să fie lideri sunt și adevăraţi „influenceri”, care pot influenţa comunitatea prin educare, folosind instrumente precum mediul digital și canalele de social media.
Peste 120 de participanţi (medici, rezidenţi, studenţi la medicină, dar și persoane implicate în managementul unor clinici, specialiști în HR și comunicare medicală, coordonatori de echipe, jurnaliști din domeniul sănătăţii și tineri antreprenori) au asistat la prezentări și discuţii deschise de tip panel susţinute de 25 de speakeri din sfera medicală, lideri în sănătate și în ariile lor de activitate. Leaders in Healthcare România este o iniţiativă MEDIjobs și MedicHub.
 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală