resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

O lucrare reprezentativă

Autor: Dr. Aurelia RĂSCEANU | 18 Septembrie 2009
O lucrare reprezentativă Volumul TRANSFUZIA DE SĂNGE ÎN TERAPIA INTENSIVĂ, editat de un colectiv larg de colaboratori de la Clinica de Anestezie şi terapie intensivă din Craiova, sub redacţia dnei conf. dr. Daniela Cernea, aduce date noi privind transfuzia de sânge în această specialitate. (...)
Publicitate
Este o lucrare reprezentativă, rezultatul experienţei unui colectiv format la aceeaşi şcoală de gândire şi practică clinică.
   Scopul transfuziei de sânge este acela de a îmbunătăţi eliberarea spre ţesuturi a oxigenului, prin creşterea cantităţii de hemoglobină din sânge, astfel să optimizeze funcţia deficitară a ţesuturilor. Indicaţiile transfuziei de sânge, în terapia intensivă, au evoluat mult în ultimele decenii, fapt ce a necesitat o reactualizare a datelor teoretice cu cele mai noi noţiuni de fiziopatologie şi clinică, ce pot să fie puse la îndemâna viitorilor specialişti. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.


  
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală