resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

O NOUĂ „GREFĂ“ ÎN LUMEA MEDICALĂ

Autor: Prof. dr. Florin MIHĂLŢAN | 23 Iulie 2010
O NOUĂ „GREFĂ“ ÎN LUMEA MEDICALĂ
   În urmă cu aproximativ doi ani apărea „GREFA“, un eveniment care a fost trecut sub tăcere atât de presa de profil, cât şi de lumea medicală. De fapt, era vorba de primul ghid de renunţare la fumat şi de asistenţă de specialitate a fumătorului, elaborat de secţiunea de tabacologie a Societăţii Române de Pneumologie. Colectivul, cuprinzând specialişti cu preocupări în domeniu, condus de dna conf. dr. Antigona Trofor, reputat tabacolog cu multe implicări şi participări nu doar la activităţile de control din România, dar şi la cele din European Respiratory Society, a pus suflet şi „a adus pe lume“ un astfel de ghid care lipsea din peisajul medical românesc, deşi fumatul este şi rămâne elementul, factorul cauzal sau de risc ce leagă majoritatea afecţiunilor cronice sau acute, invalidante sau sechelare. (...)
Publicitate
A fost un moment important nesesizat de Ministerul Sănătăţii, cu toate că avea la bază o iniţiativă personală şi o susţinere venind din partea unei asociaţii profesionale. S-a realizat, în anul următor, o serie de simpozioane care au urmărit nu doar popularizarea ghidului, dar şi o standardizare a aderării medicilor specialişti şi de familie la un tip de consiliere a pacienţilor fumători menită să le aducă sprijinul atât de dorit şi de necesar. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală