resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Nouă terapie în boala coronariană ischemică cronică

Autor: Dr. Cornelia PARASCHIV | 9 Noiembrie 2018
    Rivaroxaban este unic
Publicitate
ul anticoagulant oral din grupul de nonantagoniști ai vitaminei K (NOAC) indicat în asociaţie cu acidul acetilsalicilic în prevenţia evenimentelor aterotrombotice la pacienţii cu boală cardiacă ischemică sau cu boală arterială periferică simptomatică. Studiul COMPASS a demonstrat că Rivaroxaban în doză de 2,5 mg de două ori pe zi, în combinaţie cu aspirina 100 mg o dată pe zi, a redus riscul evenimentelor cardiovasculare majore cu 24%, comparativ cu aspirina 100 mg o dată pe zi la pacienţii cu boală aterosclerotică stabilă.
    Tratamentul reduce cu 23% mortalitatea la pacienţii cu boală coronariană ischemică cronică și factori de risc și reduce cu 70% riscul de amputaţii majore la pacienţii cu boală arterială periferică. În studiu au fost cuprinși și 423 de pacienţi din 19 centre din România. Medicamentul nu este compensat de CNAS, costul fiind de 235 de lei lunar, însă compania Bayer acordă o reducere de 30% pentru Xarelto® de 2,5 mg.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală