resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Misterul ferestrelor

Autor: Dr. Raluca BULEA | 9 Ianuarie 2015
Misterul ferestrelor
   Când iarna îşi intră în drepturi, când ninge şi zăpada aşternută face ca totul să devină frumos sau de-a dreptul spectaculos, când viscolul te împiedică să vezi cealaltă parte a străzii, cel mai bine te poţi bucura de toate acestea din spatele ferestrei unei camere încălzite.
   În anotimpuri mai prietenoase însă, când gerul nu ne obligă să ne adăpostim r
Publicitate
epede în case, ferestrele pot deveni subiect de admiraţie, cercetare, exuberanţă artistică. Spărtura din zid care a fost la începuturi o necesitate, doar pentru a lăsa lumina să pătrundă în interior, a devenit cu trecerea vremii un alt loc în care arhitectura şi tradiţia şi-au spus cuvântul.
   Dincolo de aspectul estetic, ferestrele mai au ceva atrăgător: viaţa care se desfăşoară îndărătul lor. Sunt ferestre deschise, care se dezvăluie cu bucurie trecătorului, lăsându-l, într-o oarecare măsură, să fie părtaş la ceea ce se petrece înăuntru. Totodată sunt şi altele închise, care nu fac decât să reflecte alte şi alte exterioare, păstrând pentru sine viaţa interioară. Sunt ferestre vii, care freamătă de energia florilor ce le străjuiesc, după cum sunt şi ferestre bătrâne, muribunde, care nu mai pot decât să fie mărturia altor epoci, mai fericite pentru ele, dar care, chiar şi aşa, te fac să te opreşti din drum pentru o clipă, cât să le fixezi într-o fotografie care, cine ştie, poate că le va supravieţui.

 
 
 
 
 
 
 
 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor şi simpatizanţilor ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesaţi de această artă şi de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

 

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală