resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Medicina de familie: abordare holistică, centrată pe pacient

Autor: Dr. Ana MIHAI | 3 Iulie 2018
Orașul Sibiu va fi gazda Conferinței naționale „Ziua medicului de familie”, organizată în perioada 4–7 iulie, de Asociația Medicilor de Familie din același oraș în parteneria
Publicitate
t cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Societatea Națională de Medicina Familiei. În program vor fi teme din pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistică, strategii de dezvoltare organizațională, abordate într-un stil aplicat de lectorii invitați în acest sens.

Ca o noutate, cursul preconferință „Abordarea pacienților cu insuficiență cardiacă în cabinetul medicului de familie”, va fi organizat în colaborare cu Societatea Română de Cardiologie, directori de curs fiind conf. dr. Ovidiu Chioncel și dr. Loredana Piloff.

Vor fi sesiuni dedicate pacientului, în contextul specificului medicinei de familie. Abordarea centrată pe pacient, specifică practicii medicinei de familie, necesită cunoștințe complexe, multidisciplinare și dezvoltarea de abilități care să permită abordarea holistică a pacientului. Ar mai fi de menționat sesiuni despre: abilitățile de comunicare eficientă; aspectele epidemiologice actuale cu frecvență crescută în practica medicului de familie; aspectele etice, profesionale și legislative în practica medicului de familie, inclusiv propuneri de eficientizare a managementului cabinetului de medicină de familie.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală