resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Răcnet duios de sub papuc

13 Aprilie 2018

    Glorie și mizerie a Universului, bărbatul se diferențiază prin ceea ce este, prin ceea ce face, prin mintea lui multă, puțină, întreagă sau drastic zdrențuită de vremurile sub care s-a nimerit să trăiască. El este singurul care cunoaște gustul lacrimii, mierea, fierea, zgura, aroma și acreala hohotului de râs, (...)

| |

 

vezi categoria Scena ca o lume

Un exercițiu gerontologic

Autor: Candid STOICA | 13 Aprilie 2018
    De câțiva ani funcționează, într-o clădire din Piața Lahovari, sub egida Centrului de Creație, Artă și Tradiție al municipiului București (Creart), un teatru cu o capacitate de 50 de locuri, (sala „teatrelli – theatre, music & more”), care are, de acum, un număr apreciabil de spectacole în repertoriu, (...)

|

vezi categoria MEDIC-MEDICINĂ-CULTURĂ

Erudiție și stil

Autor: Dr. Mihail MIHAILIDE | 13 Aprilie 2018
    Cartea primită în dar de Ajunul Crăciunului 2017 m-a bucurat, ca odinioară copil fiind. Atunci nu erau telefoane mobile și electronicele de astăzi, atât de jinduite de copilăretul fericit al secolului XXI, aduse de un Moș Crăciun care e mai degrabă un comisionar eMAG. Venit cu sania trasă de cerbi sau intrat pe horn, (...)

|

Arhiva

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

 
Viaţa Medicală