resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment


Reclame la junk food pentru copii și ambulanțe de țară

Autor: Alexandra NISTOROIU | 17 Februarie 2017

    Industria alimentară din Australia respinge acuzațiile conform cărora ar folosi o scăpare legislativă pentru a evita restricțiile privind publicitatea alimentelor de tip junk food direct către un public compus din minori. Potrivit unei analize efectuate de Consiliul de luptă împotriva cancerului (filiala (...)

| |

 

vezi categoria În prima linie

Strategii pentru combaterea afecțiunilor hepatice

Autor: Dr. Mihaela UDRESCU | 17 Februarie 2017
    Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România (APAH-RO) a organizat la București, în zilele de 30 și 31 ianuarie, o dezbatere privind implementarea Planului strategic pentru combaterea hepatitelor virale în România. Achim Kautz (Germania), consilier pe politici de sănătate al Asociației europene a (...)

|

vezi categoria Esenţe tari

Rolul profesorului

Autor: Prof. dr. Gabriel M. GURMAN | 17 Februarie 2017
     Recunosc, citatul alăturat m-a intrigat. Motivul e clar: autorul acestei celebre expresii a fost unul din cei mai serioși savanți ai vremii sale și, în afara medicinii, a studiat, a inventat și a descoperit nenumărate teorii, astre și formule matematice, un termometru special, a promovat heliocentrismul și (...)

|

vezi categoria Gazeta de perete

Un regim dezechilibrat

17 Februarie 2017
După 1900, cercetările privitoare la alimentație câștigă în scientificitate; medicii nu se mai rezumă la a descrie materiile alimentare consumate la masa țăranului și modul lor de preparare, ci, transformați în adevărați oameni de știință, ei pornesc să calculeze consumuri medii anuale, pe tipuri de materii, iar apoi rații (...)

|

vezi categoria Între ghilimele

Între ghilimele

17 Februarie 2017
Un comunicat de presă transmis de Ministerul Sănătății arată că senatorul Florian Bodog respinge acuzațiile care i se aduc cu privire la „suspiciunea de vot dublu pe Ordonanța 14”. Urmează, probabil, să aflăm ce opinii are orădeanul Florian Bodog, universitarul Florian Bodog, probabil familistul Florian Bodog și, de ce nu, (...)

|

vezi categoria Albumul cu clipe

Fotografia în slujba cărții

Autor: Dr. Trestian GĂVĂNESCU | 17 Februarie 2017
     Eseul fotografic este o provocare permanentă pentru mine. Din acest motiv am răspuns cu bucurie doleanțelor unor prieteni care au patima scrisului și care mi-au solicitat de-a lungul timpului ilustrarea coperților pentru cărțile pe care urmau să le publice.      Punctul de pornire a (...)

|

Arhiva

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

 
Viaţa Medicală