resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Un glonț pentru doi iepuri

Autor: Prof. dr. Gabriel M. GURMAN | 12 Ianuarie 2018

     Am ales citatul alăturat pentru că, în ultima vreme, asist la agonia (în adevăratul înțeles al cuvântului) unor prieteni și cunoscuți, mai toți afectați de o maladie neoplazică de cele mai multe ori nediagnosticată la timp și al cărei tratament a fost tergiversat – din ignoranță sau din motive pur (...)

| |

 

vezi categoria Puncte de vedere CMDR

Accesul la serviciile stomatologice

Autor: Prof. dr. Radu Septimiu CÂMPIAN | 12 Ianuarie 2018
     Ce aduce anul 2018 pentru serviciile de medicină dentară oferite populației prin sistemul de asigurări sociale de sănătate? Dacă ne așteptăm la un reviriment în această direcție, vom fi dezamăgiți. Nu sunt noutăți majore.      Accesibilitatea pacienților la serviciile de medicină (...)

|

vezi categoria Între ghilimele

Între ghilimele

12 Ianuarie 2018
Am ajuns la concluzia că ar trebui să le plângem de milă miniștrilor, cel puțin lui Florian Bodog. Astăzi am avut nevoie de lămuriri în ceea ce privește deciziile „înțelepte” luate în ultimul timp în sănătate. Domnul ministru mi-a răspuns, iar după câteva secunde, timp în care am apucat să-i pun întrebarea, telefonul (...)

|

Arhiva

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

 
Viaţa Medicală