resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment


Amenințări infecțioase și dezbateri aprinse

Autor: Monica GEORGESCU | 19 Mai 2017

     Iubitorii de sushi și sashimi sunt preveniți asupra riscului consumului de pește crud: Ministerul Sănătății din Japonia avertizează că numărul infecțiilor parazitice cu viermi din specia Anisakis a crescut dramatic în ultimii ani în țările vestice, de la șase cazuri raportate în 2007 la 124 în 2016, (...)

| |

 

vezi categoria În prima linie

Sănătatea mintală, la cabinetul medicului de familie

Autor: Dr. Ileana Anca EFRIM | 19 Mai 2017
  Începând cu 2010, comunitatea WONCA aniversează, în fiecare an, la 19 mai, Ziua internațională a medicului de familie, prilej de recunoaștere a rolului și contribuției acestei specialități în cadrul sistemelor de sănătate din lumea întreagă. În mod tradițional, ocazia este folosită și pentru a atrage atenția asupra (...)

|

vezi categoria Între ghilimele

Între ghilimele

19 Mai 2017
Interpelat frecvent pentru că începea lucrări urbane de care uita și nu le mai termina, precedentul edil al Capitalei a fost un model negativ pentru primarul actual, care completează, repetă și redefinește – chiar mai des decât ar trebui – fiecare capitol din portofoliul dorințelor sale. Dacă până acum a evocat numai (...)

|

vezi categoria Gazeta de perete

Medicina, profesie fără strălucire

19 Mai 2017
     Profesiile liberale, cum e și cea de medic, nu se bucurau la mijlocul secolului al XIX-lea de un prestigiu social deosebit. În acest sens, memoriile lui Nicolae Krețulescu sunt ilustrative. Despre întoarcerea de la studii, cu titlul de doctor în medicină al Facultății de Medicină de la Paris, tânărul nostru (...)

|

vezi categoria ADEVĂR ŞI CUNOAŞTERE

Mesageri în prevenirea suferinței

Autor: Mircea TIMOFTE | 19 Mai 2017
     Ziua internațională a asistentului medical de anul acesta subliniază modalitățile prin care comunitatea asistenților medicali contribuie direct la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă stabilite de Organizația națiunilor unite în 2015. Aflați în poziție esențială privind abordarea principiului (...)

|

Arhiva

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

 
Viaţa Medicală