resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment


Cui folosește naționalizarea rezidențiatului în stomatologie?

Autor: Prof. dr. Radu Septimiu CÂMPIAN | 15 Septembrie 2017

     Stomatologia este medicină. Dar. între medicină și medicină dentară, dincolo de conținutul specific al domeniilor, există deosebiri majore, esențiale și definitorii din punct de vedere administrativ, economic și juridic.      Concret, care sunt elementele care diferențiază cele două (...)

| |

 

vezi categoria Esenţe tari

Epidemia abuzului de opioide

Autor: Prof. dr. Gabriel M. GURMAN | 15 Septembrie 2017
     Prima mea întâlnire – șocantă – cu un caz de utilizare abuzivă de opioide a fost în timpul studenției. Un tânăr în vârstă de 25 sau 26 de ani fusese internat în spitalul de psihiatrie pentru un consum exagerat de morfină și grave tulburări de comportament. Anamneza indica originea acestei grave (...)

|

vezi categoria Între ghilimele

Între ghilimele

15 Septembrie 2017
Un articol recent precizează „în clar” că funcțiile Colegiului, potrivit legii, sunt acelea de control, reglementare și colector de taxe, nicidecum de agregare, protejare și promovare a corpului medical. Sau, formulat mai pe șleau, „stimați confrați, întrebați-vă ce faceți voi pentru Colegiu, nu ce face Colegiul pentru (...)

|

Arhiva

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

 
Viaţa Medicală