resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Stomatologia are nevoie de reformă

Autor: Prof. dr. Radu Septimiu CÂMPIAN | 10 Noiembrie 2017

     Legislația cu specific medical este o dificultate permanentă în administrarea și conformarea din punct de vedere juridic a profesiei de medic stomatolog. În unele acte normative este folosită în mod curent sintagma de „medic” fără a se completa exprimarea cu forma „medic dentist”. Legea nr. 95 din (...)

| |

 

vezi categoria Gazeta de perete

Căsătoria rațională

10 Noiembrie 2017
     Dacă rasa degenerează cu certitudine – o știu toți medicii –, ea poate fi și regenerată prin măsuri înțelepte de alegere a partenerului; căsătoria este momentul în care prin alegeri bine făcute, caracterele degenerative ale unuia sau ale amândurora dintre soți se pot accentua în generația viitoare (...)

|

vezi categoria Între ghilimele

Între ghilimele

10 Noiembrie 2017
Vorbind de fondurile insignifiante pe care casele de asigurări le alocă stomatologiei, unul dintre cei mai incapabili miniștri ai sănătății spunea, acum câțiva ani, că dentiștii care se bazează doar pe asta „au o problemă“. Problema este însă mai ales a populației, care, afectată în procentaj de aproape 90% (...)

|

Arhiva

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

 
Viaţa Medicală